NYHETER

Server rack
1 min read

BlckIT utökar portföljen med on-prem hosting i eget datacenter

Vi på BlckIT är glada att kunna meddela att vi nu utökar vår tjänsteportfölj med on-prem hosting i vårt egna datacenter i Trelleborg. Detta är ett spännande steg för oss som företag och gör det möjligt för oss att erbjuda ännu mer skräddarsydda lösningar till våra kunder.

Vad innebär on-prem hosting?

On-prem hosting innebär att våra kunders servrar och data hanteras direkt av oss, i vår egen lokala infrastruktur. Istället för att förlita sig på externa molnlösningar, ger denna tjänst våra kunder möjligheten att ha full kontroll över sina data och IT-miljö, samtidigt som vi hanterar drift och säkerhet.

Vårt datacenter: Anpassat för dina behov

Vårt datacenter är kompakt men kraftfullt, och är designat för att möta behoven hos små och medelstora företag. Med fokus på säkerhet och prestanda, har vi byggt en lösning som balanserar kostnadseffektivitet med tillförlitlighet. Några av fördelarna med vår on-prem hosting inkluderar:

  • Hög säkerhet: Vi har implementerat robusta säkerhetsåtgärder, inklusive brandväggar och regelbunden övervakning, för att skydda din data.
  • Skalbarhet: Våra lösningar är flexibla och kan anpassas efter ditt företags växande behov, oavsett om du behöver mer lagringsutrymme eller extra serverkraft.
  • Skräddarsydda lösningar: Vårt team arbetar nära dig för att utveckla en hostinglösning som är exakt anpassad till ditt företags krav.

Varför välja BlckITs on-prem hosting?

Med vår on-prem hosting i vårt eget datacenter får du en lösning som är både pålitlig och anpassningsbar, hanterad av vårt dedikerade team. Vi tar hand om alla tekniska aspekter så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. För företag som söker en kombination av säkerhet, prestanda och lokal kontroll, är vår on-prem hosting en idealisk lösning.

Kontakta oss

Är du nyfiken på hur vår on-prem hosting kan stödja ditt företag? Vi står redo att hjälpa dig att hitta rätt lösning för dina behov. Kontakta oss för mer information och en konsultation.

På BlckIT är vi engagerade i att leverera högkvalitativa IT-lösningar som är anpassade till våra kunders behov. Med introduktionen av vår on-prem hosting tar vi ännu ett steg i vår strävan att erbjuda det bästa inom IT-tjänster.

Publicerad av Lukas Andersson