NYHETER

BlckIT-Connect app
2 min read

BlckIT lanserar BlckIT-Connect – vår nya app för smidig fjärrsupport

Vi på BlckIT är glada att kunna meddela att vi nu har lanserat vår helt egen app, BlckIT-Connect. Detta är en stor milstolpe för oss och en viktig del av vårt mål att erbjuda ännu bättre service till våra kunder. Med BlckIT-Connect kan våra tekniker nu hjälpa dig direkt på distans – snabbt, säkert och enkelt.

Vad innebär BlckIT-Connect?
BlckIT-Connect är utformad för att göra teknisk support mer tillgänglig och effektiv. Genom appen kan våra tekniker ansluta till din enhet, oavsett om det är en PC, Mac OSX, eller Android-smartphone, och hjälpa dig att felsöka och lösa problem på distans. Istället för att behöva boka ett besök eller skicka in din utrustning kan du nu få hjälp direkt, oavsett var du befinner dig.

Hur fungerar appen?
Det är enkelt att använda BlckIT-Connect. När du stöter på ett problem med din enhet kontaktar du vår support, och våra tekniker kan fjärrstyra din enhet för att snabbt identifiera och åtgärda felet. All kommunikation sker via en säker och krypterad anslutning, så du kan känna dig trygg med att din information är skyddad under hela processen.

Fördelarna med BlckIT-Connect:

  • Snabbare support: Få hjälp när du behöver det, utan att vänta på ett teknikerbesök.
  • Flexibilitet: Oavsett var du befinner dig, kan du få support på distans.
  • Säkerhet i fokus: Vår krypterade anslutning säkerställer att din data är skyddad.
  • Filöverföring: Dela enkelt filer med teknikern för snabbare diagnos och lösning.

Varför välja BlckIT-Connect?
Med BlckIT-Connect får du en supportupplevelse som är både smidig och effektiv, och som gör det enkelt för dig att lösa tekniska problem utan krångel. Vi på BlckIT är stolta över att kunna erbjuda våra kunder denna moderna lösning som förenklar deras vardag.

BlckIT-Connect är nu tillgänglig för PC, Mac OSX, och Android-enheter. Du kan ladda ner appen på Google Play eller via vår hemsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina tekniska utmaningar på ett ännu snabbare och säkrare sätt.


Ladda ner BlckIT-Connect idag: https://www.blckit.com/download

Har du frågor eller vill veta mer om hur BlckIT-Connect kan hjälpa dig? Kontakta oss för mer information. Vi på BlckIT är engagerade i att leverera högkvalitativ fjärrsupport som passar just dina behov.

Publicerad av Lukas Andersson