NYHETER

Microsoft
2 min read

BlckIT blir Microsoft Partner: Ett stort steg framåt för våra tjänster och kundupplevelser

Vi på BlckIT är stolta över att kunna meddela att vi nu är en officiell Microsoft Partner. Detta är ett spännande och betydande steg för oss, och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder ännu bättre lösningar och support genom vårt nya partnerskap med Microsoft.

Vad betyder Microsoft-partnerskapet för oss på BlckIT och våra kunder?

Genom att bli Microsoft Partner kan vi nu tillhandahålla ett bredare utbud av Microsofts produkter och tjänster direkt till våra kunder, inklusive populära lösningar som Microsoft 365, Azure, och andra molntjänster. Detta ger oss nya möjligheter att hjälpa företag att maximera sin IT-infrastruktur, öka produktiviteten och säkerställa en smidig och säker digital arbetsmiljö.

Vårt partnerskap innebär också att vi får tillgång till exklusiva Microsoft-verktyg, resurser och utbildningar, vilket gör att vi kan hålla oss uppdaterade med de senaste teknologierna och innovationerna. På så sätt kan vi fortsätta leverera den högkvalitativa service och tekniska support som våra kunder förväntar sig av oss.

Fördelar för våra kunder

Våra kunder är kärnan i allt vi gör, och detta partnerskap gör det möjligt för oss att erbjuda ännu bättre lösningar för deras IT-behov. Som Microsoft Partner kan vi nu:

  • Erbjuda skräddarsydda Microsoft-lösningar: Vi hjälper våra kunder att implementera de bästa produkterna för deras unika affärsbehov, från molntjänster till samarbetsverktyg och säkerhetslösningar.
  • Tillhandahålla förstklassig support: Med vår nya tillgång till Microsofts tekniska resurser och supportkanaler kan vi lösa problem ännu snabbare och mer effektivt.
  • Utbilda och vägleda: Vårt team har nu möjlighet att få avancerad utbildning inom Microsofts senaste teknologier, vilket innebär att vi alltid är rustade för att guida våra kunder till de bästa lösningarna.

Vår framtid med Microsoft

Partnerskapet med Microsoft är en viktig del i vår strategi att fortsätta växa och utveckla våra tjänster. Det är vårt löfte till våra kunder att vi alltid strävar efter att ligga i framkant när det gäller teknisk expertis och service.

Vi ser fram emot att arbeta ännu närmare våra kunder för att skapa långsiktiga, hållbara lösningar och hjälpa dem att navigera genom en snabbt föränderlig teknologivärld. Som Microsoft Partner kan vi erbjuda den bästa kombinationen av våra egna expertkunskaper och Microsofts kraftfulla teknologier.

Tack för att ni är en del av vår resa – vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativ IT-support och tjänster till er!

Publicerad av Lukas Andersson